Ga naar hoofdinhoud

Artikelen kunt u binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen of afgeven
in onze winkel mits het artikel en de doos niet beschadigd is. Indien u de volledige bestelling retourneert zullen wij het volledige bedrag van de order  inclusief verzendkosten binnen 3 werkdagen terug storten op uw rekening. Indien u een gedeelte van de order retour stuurt dan zullen we het bedrag van de artikelen die retour zijn gekomen binnen 3 werkdagen aan u overmaken op uw rekening.

De artikelen kunt u aan ons retourneren het liefste in de verpakking waarin u het ook ontvangen heeft. Graag in de verpakking de bestellijst toevoegen zodat wij weten van wie de retourzending afkomstig is.

De artikelen en de verpakking van het artikel moeten onbeschadigd zijn, mochten wij constateren dat het artikel of de verpakking toch beschadigd is dan zullen wij de waardevermindering van het product aan u doorbelasten.

De retourzending is voor risico en rekening van de koper, mocht de retourzending zoekraken of tijdens transport beschadigd raken dan ligt de aansprakelijkheid bij de klant en niet bij Lieve mijn.

Back To Top